Liverpool-angriberen Roberto Firmino

Liverpool-angriberen Roberto Firmino siger, at han håber, at han kan blive Liverpools svar til Neymar, med hjælp fra chef Jurgen Klopp. Firmino blev underskrevet for Reds af tidligere træner Brendan Rodgers, men kendte Klopp godt fra sin tid på Hoffenheim.

Klopp var en stor beundrer af Firmino og har afsløret, at han forsøgte at bringe ham til Dortmund en eller to gange. Nu arbejder parret sammen, de brasilianske forhåbninger matcher hans Seleção-holdkammeraters størrelse og ikonet Neymar Junior.

Firmino, der blev tilbagekaldt i Brasilien holdet for nylig, afslørede til Daily Mail, « Jeg ved, hvad han ønsker fra en spiller. Da jeg hørte at han skulle blive Liverpool manager, var jeg så glad. Jeg kunne ikke have været lykkeligere.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *


*